Villi-Joikhu Laulava Lojaali Leidi

,

 Nimi:Halla
Syntynyt: 13.11.2017
Sukupuoli: narttu
Väri:Kermanvärinen
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: Ei vielä tutkittu
Silmät: Ei vielä tutkittu
Polvet: Ei vielä tutkittu


Luonne: Halla on sijoitusnarttuni , joka asuu toisen koiran kaverina Tammisaaressa. Halla on vilkas , reipas ja sopeutuvainen. Ei säikky , tulihan jo ensimmäinen UusiVuosikin koettua. Laumassa ei ollut päällepäsmäri, herkkyyttäkin luonteesta löytyy , mutta puolensa pitävä ja kuitenkin sitä omaa luonnettakin löytyy. Osaa olla myös jääräpäinenkin. Leikkisä ja rakastettava. Sosiaalinen ja ihmisläheinen. Eritysipiirteenä jo pentuna vesikupissa uiminen. Tykkää vedestä ja saa nähdä haluaako isona ryhtyä uintiharrasteeseen. Housun lahkeessa ja sukissa roikkuminen oli myös mielipuuhaa. Pentuna ei kovin äänekäs. Hellyttävä perässä töpöttäjä. Kylki kyljessä nukkuja. Katsotaan mitä hänestä aikuisena kasvaa.

Harrastukset:

Saavutukset: 

Arvosteluita: Katselmus Asikkala 5.5.2018 Narttu pennut Loppukehä sij. 5. Tuomari Henna Lähevirta " 6kk vanha. Kaunis pää ja ilme. Edestä ja sivulta liikkeet ok, takaa hieman ahdas. Kulmaukset ok. Rauhallinen, tosi mukava luonne. Tasapainoinen olemus. Purenta ok. "


Terveys: Pompen taudin osalta terve polveutumisen perusteella. Dm kantajuus mahdollinen kun mamma Salla on kantaja. Testattu sekä Dm ,että Pra-prcd. Tässä vaiheessa vastaus vielä uupuu. Pra-prcd terve , DM -terve myöskin.

Paluu