Villi-Joikhu Mimmi Matkalla Maineeseen

,

Kuva: Laura KuusinenNimi:Johka
Syntynyt: 22.05.2016
Sukupuoli: narttu
Väri:Riistaparkki
Koko: Keskikokoinen
Lonkat:A/A
Silmät: Terveet
Polvet: Terveet


Luonne: Johka asuu perheensä kanssa Vihdissä. Erittäin reipas ja vilkas pentu. Syliin tuleva, ihmisläheinen, ei pelokas ei edes mitenkään epävarma koira. Eli luonne on kultaa ja paikallaan. Ei ollut ainakaan pentulaumassa kovin haukkuvainen, mitä on sitten aikuisena jää nähtäväksi. Utelias, tutkija. Leikkisä aina valmis toimintaan. Nopea oppinen ja ripeä pentu. Ei pomo tyyppi vaan sopuisa koiruli. Toimeen tuleva kaikkien kanssa. Katsotaan mitä hänestä aikuisena kasvaa. Aikuiseksi kasvaneena Johka on hyvin kypsä narttu, edelleen tulee loistavasti toimeen kaikkien kanssa ja ei voi ymmärtää jos joku sattuu murahtelemaan hänelle. Erittäin sopeutuvainen koira.
Harrastukset: Lisäilläänpä sitten tulevaisuudessa mitä harrasteita tulee. Luonteen puolesta ovat kaikki ovet auki. Harrastaa perheen kanssa vaellusretkiä ja muuta retkipuuhaa. Ei aktiivilajeja.

Saavutukset: 

Arvosteluita: 


Terveys: Pompen taudin vapaa, isä ja emä on polveutumisen perusteella tervegeeninen. DM terve polveutumisen perusteella kun molemmat vanhemmat ovat DM testattuja ja ovat tervegeenisiä. Mitään testitarvetta ei siis ole. Kyynärät tutkittu 0/0. Pra-prcd testattu ja on terve geeninen.

Paluu